نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد

طرز تهیه اسپرینگ رول + عکس و فیلم

ایرانیان علاقه زیادی به خوردن پیش غذا قبل از سرو غذای اصلی دارند و معمولا غذاهای سنتی و پلو خورشت های سنتی را به صورت مفصل بعد از سرو پیش غذا میل می کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر اهمیت دسر نیز قبل از غذای اصلی در بین ایرانیان بیشتر شده و امروزه عده بیشتری در پی تهیه دسری خوش مزه برای پیش غذای خود هستند.

 

اسپرینگ رول از جمله دسرهای خوشمزه ای است که بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

 

غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند، اسپرینگ رول در شمال و شرق آسیا تهیه می‌شود.

 

در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن ریخته می‌شود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیش‌غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است و درست کردن آن هم ساده است. 

 

مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول گوشت:

 

طرز تهیه اسپرینگ رول + عکس و فیلم

 

گوشت چرخ‌کرده۴۰۰ گرم

کره  ۱۰۰ گرم

پیازیک عدد

فلفل دلمه یک عدد

قارچ۱۰ عدد

خمیر فیلویک بسته

پنیر پیتزا کاله  دو پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت

 

 

مرحله اول

داخل ماهیتابه‌ای مقداری کره ریخته و بعد از‌ آنکه آب شد پیاز‌ خرد‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید، بعد از آن که طلایی رنگ شد گوشت را اضافه کنید.

 

مرحله دوم

زمانی که گوشت تغییر رنگ داد قارچ‌های خرد‌شده را در ماهیتابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید (در این مرحله قارچ باید به خوبی تفت داده شود پس بعد از‌ آب انداختن همچنان تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود).

 

مرحله سوم

فلفل دلمه‌ای‌ها راهم خرد کنید و همراه با مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله مقداری آب داخل ظرف بریزید و درب آن را بگذارید و حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

 

مرحله چهارم

بعد ازآنکه مواد به خوبی پخته شد و آب اضافه آن تبخیر شد پنیر پیتزا را اضافه کنید.

 

مرحله پنجم

خمیر فیلو (هزار لایه) را باز کنید و در گوشه‌ای از آن مقداری از مواد را ریخته و از همان گوشه شروع به پیچیدن کنید.

 

همین کار را برای بقیه خمیر‌ها هم انجام داده و بعد از آن که مایه گوشت شما تمام شد، اسپرینگ رول‌ها را داخل روغن سرخ کنید.

ارسال نظر
آخرین اخبار